cinta tak seharus nya memiliki ,, tapi bagi aku cinta itu harus dijaga supaya kita dapat memilikiny

cinta tak seharus nya memiliki ,, tapi bagi aku cinta itu harus dijaga supaya kita dapat memilikiny

Monday, 3 October 2011

nur alisha qistina




..hey there ! l0ok .. she is my baby .. aww-3 .. name die nur alisha qistina .. umur die 3 taon .. but petah apabila bercakap . kuat merajuk taww .. and ape je yang die mintak 0n the spot dapat .. jel0us taww .. kalau die dapat coklat , yeahh ape lagi ngecek aaa . lahaiiii , budak kecik kan . mintak je terus bagi .. die ni adik perempuan tunggal aku . sangat sayang dekat die ... suke cium mulut die ... huahuahua ...and die suke pakai tudung nampak jambul depan .. die cakap ternd ni ikot bini najib .. suke hati lhaa dek ... ape pun adek pakai ,, tetap comel taww ... sayang sangat kat awak comel :)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget