cinta tak seharus nya memiliki ,, tapi bagi aku cinta itu harus dijaga supaya kita dapat memilikiny

cinta tak seharus nya memiliki ,, tapi bagi aku cinta itu harus dijaga supaya kita dapat memilikiny

Friday, 17 February 2012

..aku tak pernah belajar teruskan hidup aku sorang2 tanpa dia !dia salu ade kat sisi aku , tapi aku dah hilang dia .. aku tak pandai berdiri atas kaki aku sendiri ... aku nak dia kat dalam hidup aku ... dia yang supp0rt hidup aku ... aku tak nak belajar hidup sendiri takde dia ..

Tuesday, 24 January 2012

kawan kawan



hi si cantik manis , si kacak tampan :)... kali ni nak story about us .. dari kiri tu LILY , KIELA , NAD n FARRA(me) .. hehehe ....si jelita semua ni .. kecuali aku laa . haha ... ugly je kan aku . haha ... tyme nie kiteorang kat JPO . just wind0w sh0pping ... hewhew ... act aku skunk neh just rapat2 nan nad tu .. sebelah aku tu .. sumpah dia lhaa si cantik manis yang aku cakap kan tu <3 .. lately neh ,, banyak jugak lhaa kite orang share prob same2 .. hewhew ... dia jenis yang memahami aku .. tengs a l0t dear :) ... happy gile kot dapat spent tyme nan dieorang neh ... kepala gile3 .. nak2 kielaa si manis tu ... lily als0 .. lily ne matured taw .. best kawan nan die . lily nie si comel tau .. sebab pipi die sumpah comel .banyak lagi pict2 , tapi just masuk kan 2 cukup lahh .... miss korang tau :)

Monday, 16 January 2012

love and hate .


.hi,, urm da lame ak tak update blog kan???fine , now aku sedih sgt2 ... teramat sgt :( aku sayang dia sgt2 ... ya tuhan ku ,, aku masih perlukan dia.. jangan jauhkan kami ..aku mgaku hubungan aku ngn dia mag dah renggang .. sape laa kat dunia neh yg nak bergaduh n berpisah kan ??? aku tertanye2 aku nie still ade dlm hati dia lagi ke tak ???fine , lately neh kiteorang asek bertekak bergaduh . yes aku tak percaya kan dia lagi n aku tahu dia tak percaya kan aku . tapi kiteorang just butakan mata n butakan hati untuk teruskan hubungan neh .. betul ke ape aku lakukan ?? bnyak kali aku mintak dia jujur if dah ade pengganti aku ,, just leave me !! tapi dia mati2 cakap tak n dia sayang kan aku :( sometimes aku rase terharu sgt2 .. dia taknak aku piker bukan2 ...tapi aku perempuan , aku dapat rase ade yang kejar cinta dia . n i kn0w who this gurl .. but I do not know .. I purposely girl is really close to you .... awak lelaki , n awak berhak buat keputusan kan ..h0pe kau tak patah kan hati aku .. sebab aku sayang sangat kat kau ... sumpah aku rindu gelak tawe kau sayang ....

Friday, 6 January 2012

my life


okengg , actly tak tahu nak update ape tau . . sesaje jek . . . huu . . n0w aku umur dah 19 . . kalau korang tengok aku , , mesti ta caye dengan angka 19 tu . . nampak macam 12 tahun jee . alalala . . hahaha ... tahun ni aku ade amik exam yang besar .. stpm .. okehh aku pun tak ready lagi ... takut sangat ...huu ... skung ni pun aku dah jarang jumpe buah hati aku tuh ... sebab dia dah kerja .... tapi mesej tak pernah miss ... cuk ,, net rindu sgt kat cuk tau :'( pict kat atas ni pict latest aku tau .. okeyy tak ? cehh ~~ hehehe . . . ermm okeyy lah ,, dah blurr nak type ape .. kang makin lame makin meleweyh dah payah .. hahaha .... byee peeps <3

Wednesday, 28 December 2011

welcome 2012 :).


. hi reader ,, lame ta sentuh ini blog .. fuhhh ... mama rindu blog ,, dah2 jgn sedih .. hahaha .. meleweyh siot .. huhu .. hey , sedar tak sedar sekejap je dah nak masuk tahun baru kan .. "2012" . yeahh ini bermakna umur aku pun turut meningkat ..19 .. omjay2 .. mcm tak percaya laa ... besa sangat dah tu kan ... huhu .....aku just harap yang tahun 2012 ny kehidupan aku jadi lebih baik .. sedih juga nak tinggal kan tahun 2011 .. tapi , mase tu tetap barlalu ... banyak sangat kenangan tahun 2011 ny tau ... kenangan pahit , kenangan manis ... yoo semua tu telalu indah untuh dikenang ...sebut pasal azam baru .. korang mesti ade azam kan ? even azam tahun 2011 belum tercapai .. dah nak tukar azam baru lagi .. well , tulaa manusia .. sentiasa berubah .. same laa nan aku .. haha ... ini azam aku . yes dan insyaAllah aku laksana kan .. aminnn :)

---> nak dapat pointer 4.00 utk stpm
---> nak jadi anak yang solehah
---> laksana kan kewajipan sebagai islam *taknak rongak2 lagi*
---> nak jage hubungan yang sedia ade ni sebaik mungkin
---> nak pakai tudung *ni yang aku beria dok azam kan* huhu ...

tu jee kot aku rase .. haha .. lau ade yang aku tak tulis tu means bnd tu berat . haha ..aku hope azam ni bukan sekadar hangat tahi ayam ... hee .... insyaAllah aku laksanakan .. aminn ...
so aku harap tahun 2012 ni banyak merubah diri aku jadi yang lebih baikk ... jom bukak buku baru , simpan buku lame tu ... :)

Wednesday, 14 December 2011

aku dan dia





< date : 13/12/2011 lokasi : dataran jb time : 9.00 pm --> 10.00 pm

.satu hari suntuk dengan kau .. hamboiii bukan main lagi ek .. hihi ... mula-2 pergi jusco tebrau city tg0k m0vie .. huaa nak tangok ombak rindu .. tapi awak tak layan cerita mcm tu ... nanti siket2 nangis kate awak . haha ... then kite tengok cerita puss n b0ots ... comel kucing tu .... huuu ... sementara nak menunggu movie start pergi mencekik kat pizza .. okay fine terlalu kenyang .. macam nak tido sei .. weee ...

.dah settle sume part tu ,, kita pergi lido ...lepak2 . lambat kita kan ... s0 tak dapat tengok matahari terbenam .. maklum lhaa stuck at tengah jalan . hahaha .... time tu dosa aku mang banyak kan .. maki org je .. sebab stress kene buli nan kereta lain .. huwaaaa :'( .....kita lepak lido n then pergi makan steambot .. sampai rumah dalam pukul 11.45 .. heheee ..

..semua tuh terlalu indah untuk aku kenang sayang ...... ^_^

Wednesday, 7 December 2011

kami kawan baru .


. weewitttt 3 gadish ni . hehe .. dari kiri aku , tengah tu faezah n ujung tuh ayu ... nmpak mcm dah lame kenal je kan ? haha . padahal baru bape hari kenal . dah bole pose mcm ni ... tu belum kenal seminggu lagi .. hehe . korang the best .. layan kepala .tapi sayang , aku resign awal .. korang laa masuk keje lambat . huhu ....korang keje rajin2 tau .. nnt bole dapat duit bnyk2 . haha .... rindu korang tau ..... nnt ade mase aku dtg sane okayy ... teheee .... muahhh tok korang ...
There was an error in this gadget