cinta tak seharus nya memiliki ,, tapi bagi aku cinta itu harus dijaga supaya kita dapat memilikiny

cinta tak seharus nya memiliki ,, tapi bagi aku cinta itu harus dijaga supaya kita dapat memilikiny

Saturday, 24 September 2011

lunch tyme ..



~ HAI SEMUA :) tadi pukul 2.00 pm kite pergi lunch nan hubby kite .. HAHAHA .nampak mcm gedik jee kan nak cerita .. alaa kisah pulakk .. bl0g kite ni kan , suka hati lhaa na update ape sekali punn ... yess memang gedik pun ,, ade kite kisah tak ? heee :P .. teringin gile nak mkn pizza .. hubby kite jenis b0yfiee yg akan sentiasa penuhi ape yg kite nak . baik kan ??? awakk ade tak ? haa ... (jgn mawa) .. kite order pizza yg latest punye ... mule-2 dpad dlm kereta dah rase lapaaa gile seii ,,, at last sampai je kat tempat pizza tuh ,, mkn punye mkn dah kenyang pulak .. mule lhaa mgadu kat hubby kite kenyang lah ape lah .. hehe .. mgade je kan keja .. HAHA . kite tnye lhaa hubby kite tak nak habis kan bule tak ? dah tak larat nii ,, hubby kite ckp bule sayang .. aww ~ hehe ... terbaikkkkk .. mase nak balik tuhh ,, hujan lebat gilaa lha . keretaa jauh pulak tuh . adoiyaii .. tunggu lhaa kat luaa tuhh .. bile lhaa hujan ni nak benti ni . sejuk eahh .. lepas tu kan ade akak yg keja kat tempat pizza tuh bg pinjam payung die taw . baikk sgt ... tapi kite cakap tape lhaa kak .. (malu sgt) ... akak tuh cakap okay takpe dik :) alala sweett no . hehe .. then kite nan hubby kite lari je pergi tempat kereta tu ... hubby kite lindung kite taw supaye ta kena hujan ... tp kena jugak .. huhuhu ... then kita pergi i0i mall , jejalan jee . HAHA .. tettt (^_^) .. da petang sgt kite terus jee lhaa balik , hujan pun dah reda .. sampai ruma pukul 6 .. even dah jumpe , even hari-2 nampak muke hubby kite kat ruma dia , even hari-2 nampak hubby kite kat sekolah , rindu kita tak pernah berhenti pun :) kitee sayang awakk lhaa b <3

2 comments:

There was an error in this gadget