cinta tak seharus nya memiliki ,, tapi bagi aku cinta itu harus dijaga supaya kita dapat memilikiny

cinta tak seharus nya memiliki ,, tapi bagi aku cinta itu harus dijaga supaya kita dapat memilikiny

Wednesday, 26 October 2011

with him :)
























...26/10/2011 .. date lagi kan ? hee .. sumpah ser0nok dear ... kite pergi aer terjun k0ta tinggi ... memang nampak dekat kan ? tapi ,, bile kite sesama terasa indah nye dunia .. bhaha ... kite pergi dengan kak long , bf kak long n adek ...kenangan yang tak dapat di lupe kan sayang .. thanks manje kan kite taww .. sukusuke :) ...kite berkepit je mcm BELANGKAS .. ta lepas seminit pun ... aww ^^ ....kite merengek-2 takut pergi tempat dalam .mengada sungguh sei . hahahaha .. sumpah memang sayang takut sangat-2 biy ...kite duduk kat tempat batu-2 je berendam . at0to suke dok . hee .. berendam sampai kecut mecut jari shejukk ohh .. then ,, hari dah mule gelap sangat , terus pergi mandi bersih kan bdn pakai lawa-2 .. tau jelaa kan kalau tempat mcm tu t0ilet die mcm ape kan . GAMPANG .hekhek .. sikat rambut jee .. mekap tak pun . sumpah malu gile sebap dalam kereta mekap dengan penuh perasaan padahal awak kat sebelah . haha . lantak lhaa .. wh0 cares ?pastu kite pergi makan kat bandar kote .. gile lapa kebulur .. hakhakhak ..lepas makan , kite terus balik ....time balik tu , kite tumpang bahu awak nak tido . penat ... awak romantik biy .... i love you muhd shafiq till my last breath :)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget